dilluns, 23 de maig del 2022A pocs Km de Josselin vora un llac hem trobat un càmping magnífic per passar la nit aquest molt més acollidor qu´el primer.
Al matí després d´esmorzar reprenem la ruta tenim 80 km fins a la primera parada el poble de Dinan

 
L´aparcament de caravanes està sota la ciutat , cal dir Dinan és una ciutat medieval dintre tres km de murallàs per entrar-hi tenim una bona pujada per poder passar per una de les seves portalades.  


la Maison de La Harpe, que alberga un petit museu de l'esmentat instrument. Data de 1559, i originalment estava emplaçada a la localitat de Lanvollon, però davant la possibilitat de ser demolida, va ser desmuntada el 1933 i traslladada pedra a pedra.
Rue de l'Apport amb cases d'entramats de fusta, dels segles XV, XVI i XVII, algunes amb plantes en voladís i d'altres amb porxos de pilars de fusta. També les de la plaça des Merciers, plaça des Cordeliers ia la Rue de la Chaux, Rue de la Cordonnnerie, Les Halles i Rue de la Mittrie. Passeja per totes elles i gaudeix del seu ambient medieval i els bonics comerços.Des de la plaza St Sauvers per un cantó tenimuna boan vista del campanar de la torre del rellotge i per l´altre cantó de la plaza la Basilique Saint SauveurPer sortir del poble baixem per al carrer Jerzual el mes bonic d´aquesta ciutat. Tant aquest carrer com d'altres que hi ha a Dinan, semblen trets d'un conte de fades.
Cases amb entramats de fusta, els colorits de casa seva, les flors a les finestres


Deixem la ciutat emmurallada i passem per al seu petit port en la part baixa de la ciutat està a la ribera del riu Rance , aquest riu és navegable en 20 km et trobes amb la costa esmaragdaRetornem a la carretera i anem al nostre pròxim destí , sols ens separen 35 km es Sant Maló , arribem ràpidament el gran problema trobar l'aparcament i agreuja't amb la pluja , una bona estona volta'n per  troben un forat per la caravana , paraigües i a fer visita també cal dir que fa força fred i tenim que abrigar-nos a qui el temps és molt canviant.

El port de Saint Malo, a la costa nord de Bretanya, és conegut pel seu passat pirata, la seva ciutat emmurallada. El port, destruït pels alemanys a la II Guerra Mundial, es va reconstruir després de la guerra, els peus del nucli antic, jeu el fort de la Cité, del segle XVIII, que va ser fortalesa alemanya durant la II Guerra Mundial. Flanquejant les muralles, se situen els fortins


La fortalesa nacional o "camaleó Fort", en una roca amb forma d'illa petita (va dir l'illot), accessible a peu durant la marea baixa, al nord de les muralles de la ciutat emmurallada. Va substituir un far que estava assegurant la navegació a la badia. La fortalesa va ser construïda el 1689 de l'àrea de granit el 1693 després de Vauban per ordre de Lluís XIV, que desitjava reforçar encara més la defensa de la ciutat.
Carretera i caravana direcció ,Cancale és un port pesquer i centre ostrícola, especialment conegut per les seves ostres planes que fan les delícies dels amants dels productes del mar. Al port al costat, al far, hi ha un animat mercat d'ostres, on pots degustar a qualsevol hora del dia aquesta delicatessen acabada de recollir del mar, si el que vols és menjar-les a taula i estovalles, pots fer-ho als ambientats restaurants que voregen el port, o en alguna taverna. En aquests restaurants també pots degustar la típica "mariscada" . La tradició diu que una vegada que te les menges has de llançar la petxina al mar, així que imagina't quantes petxines hi ha en aquesta part del passeig marítim.


Com que no tenim massa bon dia , la pluja i el fred els tenim sobre molt millor les ostres en un restaurant i amb una bona mariscada.

Deixem  Cancale amb un bon record especialment culinari